Forest Diva
Контакти

Контакти

Forest Diva

Язовир Въча Землището на село Равногор Достъп по вода, с лодка на вилата

Как да ни намерите:

Можете да разгледате картата с упътване как да стигнете до Forest Diva на брега на язовир Въча:

Как да стигнете до паркинга и лодкостоянките на Forest Diva

На около 4 км след стената на язовир Въча в посока град Девин, ще видите табелата и отбивката за Forest Diva малко след нея. (снимка табела)

След като влезете в отбивката, правите почти обратен завой и продължавате по черен път надолу към брега на язовира. По този път се слиза до паркинга, разположен на самия бряг на Въча, където ще ви посрещнем и извозим с лодка до Forest Diva. (снимка път и паркинг)

Полезна информация за Forest Diva, разположена на брега на язовир Въча в Родопите

Как се стига до Forest Diva на брега на язовир Въча?

До Forest Diva се стига по вода, което прави мястото уникално по рода си и напълно изолирано от цивилизацията. Сред дивите гори на Родопа планина, с райски гледки към чистите води на язовир Въча, Forest Diva привлича хора със специално отношение към природата и грижа за нейната непокътнатост. Добрите навици и спазването на всички правила за ползване на базата с мисъл за дивия живот наоколо, девствена природа и опазване на природните ресурси, прави мястото подходящо за природни любители, спортни и йога лагери и ритрийти, приятелски срещи и дейности с природна и духовна насоченост. За удобството на нашите гости разполагаме с йога зала, зала за събирания и вечеринки, уютни външни кътове и външен басейн, заобиколени от величието на майката Природа.

На какви активности и занимания може да се насладите като гости на Forest Diva? Вижте като кликнете ТУК.