Forest Diva
Йога ритрийт в България

Йога ритрийт в България

Йога ритрийт в България

Йога ритрийти и занимания

Forest Diva разполага с голяма зала за йога ритрийт в България, групови практики и занимания в тишината на дивата природа. В радиус от 20 километра от Forest Diva няма други населени места, което прави престоя тук изключително тих, спокоен и предразполагащ към уединени, вглъбяващи и дълбоки духовни практики и трансформации.

Въздухът в Родопите е доказано един от най-чистите и лечебни в Европа, което допринася за пълноценния престой и здравословен ефект на преживяването. Невероятните гледки към язовира и възможността за йога на открито оставят незабравим спомен у практикуващите и ги карат да се връщат отново и отново – всяка година по същото време 🙂

Хранителното меню по време на йога ритрийтите е изцяло вегетарианско с домашно произведени и екологично чисти продукти и съставки от региона, като може да бъде съобразено с изискванията и предпочитанията на организаторите. Обещаваме, че освен здравословно, ще ви нахраним и безкрайно вкусно!

Препоръки и правила при посещение на мястото

Стани доброволец

Искате ли да организирате свой собствен йога ритрийт в България?

 Това е чудесен начин да споделите любовта си към йогата с другите и да създадете незабравимо преживяване за себе си и Вашите приятели или клиенти.

Определете целите си за йога ритрийта. Искате ли да се съсредоточите върху определена йога система или стил? Искате ли да включвате други практики, като медитация, дихателни упражнения или храна за ума и тялото? Искате ли да се проведе в определено място или време?

Свържете се с нас, за да проверите дали датите, за които планувате организацията на Вашия йога ритрийт са свободни.

Мястото е от съществено значение за успеха на йога ритрийта. Предлагаме Ви място, което е спокойно и уединено, с красива природа далече от шума и мръсния въздух.

В програмата на Вашия йога ритрийт в България можете да включите йога практики, медитации, дихателни упражнения, храна за ума и тялото и други дейности, като разходки сред природата, еко-туризъм, разходки с лодки в язовир Въча и т.н., които ще намерите при нас като част от активностите.

Ако сте готови да организирате свой собствен йога ритрийт в България, започнете да планирате още днес, а ние ще Ви помогнем!

Йога ритрийт в България: Намери своя път към хармония и баланс

Йога ритрийт в България

Искате ли да се откъснете от ежедневието и да се потопите в света на йогата? Ако търсите пълноценно преживяване, което ще ви помогне да се отпуснете, да подобрите физическото и психическото си здраве и да откриете нови хоризонти, йога ритрийтът в България е идеалният избор за вас.

В България има множество възможности за йога ритрийти, които предлагат разнообразни програми и практики, подходящи за начинаещи и напреднали. Можете да изберете ритрийт, фокусиран върху конкретна йога система или стил, или такъв, който включва различни практики, като йога, медитация, дихателни упражнения, храна за ума и тялото и т.н.

Ето някои от предимствата на йога ритрийта в България:

  • Прекрасна природа: България е страна с богата история и култура, която предлага разнообразие от природни красоти. Ритрийт в България ви дава възможност да се насладите на красивата природа на страната, докато практикувате йога.
  • Уютна атмосфера: Йога ритрийтите в България се провеждат в уютни и спокойни места, които са идеални за отдих и релаксация.

Този ритрийт е подходящ за хора, които търсят начин да се свържат със сърцето си и да изпитат дълбока любов и състрадание. Програмата включва йога практики, които са насочени към балансирането и отварянето на сърдечната област, както и медитации, които ще ви помогнат да се свържете с вътрешната си мъдрост.

Ако търсите начин да подобрите живота си чрез йога, йога ритрийтът в България е идеалният избор за вас. Потърсете подходящ ритрийт за вашите нужди и се насладете на едно незабравимо преживяване.

Разгледайте всички активности като кликнете ТУК.

фотограф: Яни Яков