Forest Diva
Цени и настаняване

Цени и настаняване

Цени

Forest Diva може да подслони до 25 човека, като разполага с две отделни сгради за настаняване на гостите. Първата е едноетажна с 5 уютни двойни стаи и 1 тройна стая. Втората е двуетажна с 2 двойни стаи на първия етаж и 2 семейни стаи, подходящи за настаняване на до 4 човека на втория етаж с прекрасна панорамна гледка към язовира. Всяка стая разполага със собствен санитарен възел.

Цената за наемане на цялото пространство за събитие до 25 човека е 1300 лв. на вечер, а за повече от 2 нощувки – 1150 лв. на вечер. 

Цената на нощувка в семейна стая е 180 лв. с възможност за настаняване на до 4 човека. Препоръчваме при настаняване на четиричленни семейства.

Цената на нощувка в двойна стая е 120 лв. с възможност за настаняване на 2 човека. Препоръчваме при настаняване на двойка или приятели. 

Цената на нощувка в тройна стая е 150 лв., с възможност за настаняване на 3 човека.

*При повече от две нощувки ползвате 10% отстъпка.

Посочените цени включват: ползване на йога зала, открит басейн, превоз с лодка, самостоятелно ползване на кухня, ползване на всички обособени кътове за отдих, престой на паркинг, данъци и такси.

В случай на събитие, надвишаващо легловата база и броя хора, които Forest Diva може да настани, предлагаме обособени места за палатки непосредствено до язовира под дебела сянка. 

Капацитет – 4 бр. двойни палатки на цена от 50 лв. на палатка.

*Суми за заявени, но неизползвани изцяло или частично услуги по вина на клиента, не се възстановяват.

Кухня

Кухнята е на самообслужване. Forest Diva предлага кафе и напитки. Домашна храна, приготвена с местни, екологично чисти продукти от региона може да бъде приготвена единствено по поръчка с предварителна уговорка за минимум 10 човека.

Престой за Доброволци

Forest Diva предлага безплатно настаняване на всички добронамерени, всеотдайни и инициативни хора, които биха искали да подпомогнат поддържането и развиването на базата със своя доброволен труд. Срещу няколко часа доброволческа помощ на ден в някои от ежедневните задължения в кухнята, поддръжката и почистването на базата, отглеждането на животните, изграждането и строежа на новите съоръжения на територията на базата или друг вид творческа и кулинарна инициатива, ние предлагаме безплатен престой и храна, както и достатъчно време за почивка, себенаблюдение и свързване с природата. Доброволческият труд може чудесно да се комбинира и с дистанционна (онлайн) работа.  

При интерес от Ваша страна, молим да се свържете с нас.

Настаняване

Как да направите резервация:

Резервация във Forest Diva  бихте могли да направите по един от следните начини:

Чрез телефонно обаждане на +359 892 711 106

По имейл: info@forestdiva.com

Facebook или Instagram страниците на Forest Diva  

След запитване от Ваша страна, следва да се преведе капаро в размер на 50 (петдесет) % от общата сума на резервацията. Плащането от Ваша страна очакваме в рамките на 3 (три) работни дни след запитването. Остатъкът от сумата на цялата Ви резервация, може да заплатите в деня на настаняване.

Вашата резервация е валидна и се счита за окончателно потвърдена след извършване на посоченото плащане по конкретната заявка.

При неизвършено плащане в рамките на описания срок, Forest Diva запазва правото си да анулира направената резервация.

Възможности за плащане:

В брой на място

Банков превод по следната банкова сметка:

UNICREDIT BULBANK

BIC: UNCRBGSF

IBAN: BG36UNCR70001523611887

MOUNTAIN STYLE

Условия за анулиране на резервация:

Анулиране на направена резервация, можете да направите по един от следните начини:

  Чрез телефонно обаждане на +359 892 711 106

  На място

Forest Diva запазва правото си да анулира потвърдена и платена резервация в случай на форсмажорни обстоятелства и други, независещи от нас причини. В тези случаи Forest Diva:

• Предлага на клиента настаняване за друг период при запазване на същите условия и цени

• Възстановява платения от клиента депозит в 30 (тридесет) – дневен срок от датата на получаване на писмено искане за това от клиента, като не дължи неустойка

Капаро се връща само в случай че има форсмажорни обстоятелства от страна на домакините.

Условия за настаняване и освобождаване:

Часове за настаняване и освобождаване на стаите:

Настаняване: след 14:30 ч.

Освобождаване на стаите: до 12:00 ч.

При по-късно освобождаване на стаята, първият просрочен час подлежи на заплащане в размер на 50 (петдесет)% от стойността на нощувката, а ако просрочването е повече от един час – 100 (сто)% от стойността на нощувката.

Резервация може да бъде продължена само след предварителна уговорка и при наличие на свободни стаи за периода.

Настаняването във Forest Diva става посредством представяне на лични документи, удостоверяващи самоличността на гостите. Предоставените от Вас данни са защитени, съгласно Закона за Защита на Личните данни. Тази информация ще бъде използвана само и единствено във връзка с Вашата резервация и няма да бъде предоставяна за други цели.

 

При напускане на Forest Diva, гостите се задължават да предадат базата в състоянието, в което са я заварили и да изхвърлят самостоятелно своите отпадъци.